Zoeken

Kenneth Taylor opnieuw voorzitter van intercommunale DDS

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Kenneth Taylor werd door de raad van bestuur van intercommunale DDS opnieuw als voorzitter aangeduid. De raad van bestuur telt 17 bestuursleden. Hans Knop en André Raemdonck zijn respectievelijk eerste en tweede ondervoorzitter.

“Samen met de nieuwe bestuursploeg is hij klaar om werk te maken van de vraag naar nog meer professionele ondersteuning vanuit de gemeenten”, aldus woordvoerder Anika Buyst.

“Met de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het aanbieden van betaalbare woningen creëert intercommunale DDS al bijna 50 jaar welvaart in de regio Dendermonde-Wetteren. Met grote ambities voor de toekomst is het nieuw verkozen bestuur met Kenneth Taylor aan het hoofd klaar om met veel goesting verder te werken aan deze missie.”

Kenneth Taylor: “De vraag van de gemeentebesturen om hen nog meer professioneel te ondersteunen is zeker aangekomen. Vandaar dat we met de gemeenten in dialoog willen treden om hun noden, die toch wel sterk veranderd zijn doorheen de jaren, in te vullen. Ik voel dat er in de nieuwe raad van bestuur een krachtige dynamiek heerst om de nieuwe uitdagingen aan te gaan en samen te schrijven aan de toekomst van onze intercommunale.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van