Volwassenenonderwijs kiest voor een sterke toekomst

CVO Focus in Dendermonde

Het volwassenenonderwijs in de regio bundelt vanaf 1 september de krachten. CVO Leerstad, CVO Janitor en CVO Temse worden vanaf 1 september CVO Focus. De samenwerking werd op 7 mei bekendgemaakt.

“We staan voor kwalitatieve en eigentijdse opleidingen die inspireren en kansen bieden. Vol enthousiasme vindt iedereen de weg naar wat ze willen bereiken, professioneel of persoonlijk. Wij motiveren iedereen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. In ons centrum ligt de focus op leuk leren en sterk samenwerken: samen, gedreven, professioneel, inspirerend”, aldus directeur Manuela De Plucker.

“Vanaf september zullen ongeveer 250 personeelsleden lesgeven in circa 75 opleidingen aan meer dan 7.000 cursisten in 10 vestigingsplaatsen. Het sleutelwoord voor dit ambitieus project ligt in een krachtige samenwerking van professionele teams op alle niveaus. Met een voortdurende focus op kwaliteitsontwikkeling en -bewaking.”

Het vernieuwde cursusaanbod wordt begin juni gecommuniceerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond