Volwassenenonderwijs kiest voor een sterke toekomst

CVO Focus in Dendermonde

Het volwassenenonderwijs in de regio bundelt vanaf 1 september de krachten. CVO Leerstad, CVO Janitor en CVO Temse worden vanaf 1 september CVO Focus. De samenwerking werd op 7 mei bekendgemaakt.

“We staan voor kwalitatieve en eigentijdse opleidingen die inspireren en kansen bieden. Vol enthousiasme vindt iedereen de weg naar wat ze willen bereiken, professioneel of persoonlijk. Wij motiveren iedereen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. In ons centrum ligt de focus op leuk leren en sterk samenwerken: samen, gedreven, professioneel, inspirerend”, aldus directeur Manuela De Plucker.

“Vanaf september zullen ongeveer 250 personeelsleden lesgeven in circa 75 opleidingen aan meer dan 7.000 cursisten in 10 vestigingsplaatsen. Het sleutelwoord voor dit ambitieus project ligt in een krachtige samenwerking van professionele teams op alle niveaus. Met een voortdurende focus op kwaliteitsontwikkeling en -bewaking.”

Het vernieuwde cursusaanbod wordt begin juni gecommuniceerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven