Laura Lynn en Jo Vally op Lutterzele Kermis

Lutterzele Kermis

Het buurtcomité Lutterzele plant op 21, 22 en 23 juni zijn jaarlijkse wijkkermis. De kleuters van de kleuterschool in de Hullekensstraat vieren op vrijdag 21 juni hun schoolfeest. Zij doen dit in de feesttent op het kerkplein van Lutterzele. ’s Avonds start om 20 uur de negende ‘Fuif Uniek’. Om half tien start het optreden van Laura Lynn. De toegang is gratis. Zaterdag 22 juni worden vanaf 18 uur ribbetjes à volanté geserveerd. Om 22 uur treedt Jo Vally op. Ook op zondagmiddag 23 juni kan je genieten van ribbetjes à volonté. Dj Dirk van Lierde zorgt voor aangepaste muziek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond