Search

Laura Lynn en Jo Vally op Lutterzele Kermis

Lutterzele Kermis

Het buurtcomité Lutterzele plant op 21, 22 en 23 juni zijn jaarlijkse wijkkermis. De kleuters van de kleuterschool in de Hullekensstraat vieren op vrijdag 21 juni hun schoolfeest. Zij doen dit in de feesttent op het kerkplein van Lutterzele. ’s Avonds start om 20 uur de negende ‘Fuif Uniek’. Om half tien start het optreden van Laura Lynn. De toegang is gratis. Zaterdag 22 juni worden vanaf 18 uur ribbetjes à volanté geserveerd. Om 22 uur treedt Jo Vally op. Ook op zondagmiddag 23 juni kan je genieten van ribbetjes à volonté. Dj Dirk van Lierde zorgt voor aangepaste muziek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van