Laura Lynn en Jo Vally op Lutterzele Kermis

Lutterzele Kermis

Het buurtcomité Lutterzele plant op 21, 22 en 23 juni zijn jaarlijkse wijkkermis. De kleuters van de kleuterschool in de Hullekensstraat vieren op vrijdag 21 juni hun schoolfeest. Zij doen dit in de feesttent op het kerkplein van Lutterzele. ’s Avonds start om 20 uur de negende ‘Fuif Uniek’. Om half tien start het optreden van Laura Lynn. De toegang is gratis. Zaterdag 22 juni worden vanaf 18 uur ribbetjes à volanté geserveerd. Om 22 uur treedt Jo Vally op. Ook op zondagmiddag 23 juni kan je genieten van ribbetjes à volonté. Dj Dirk van Lierde zorgt voor aangepaste muziek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven