Zoeken

Kristiaan Van Ingelgem gevierd met uniek verjaardagsconcert

Kristiaan Van Ingelgem

Componist, organist en beiaardier Kristiaan Van Ingelgem wordt 75 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid bundelen zijn kinderen Tineke en Maarten hun muzikale talenten. Zij geven namelijk een uniek verjaardagsconcert op zaterdag 15 juni om 20 uur in de Sint-Egidiuskerk in Sint-Gillis. Kristiaan Van Ingelgem bracht zijn jeugd door in Sint-Gillis en daarom brengt ook zijn dorpsgenoot en hoornspeler Ernest Maes op zijn wijze hulde aan de jarige. Je hoort verder een gevarieerd programma met onder andere een a capella-programma gebracht door De 2de Adem, de ‘Missa Nubentium’ die hij voor het huwelijk van zijn dochter Tineke schreef, bewerkingen van liederen van Wannes Van de Velde en een creatie van de compositie ‘Een Gracie’ uit 1971.

De opbrengst van het concert gaat integraal naar de restauratie van de Heilig Hartkapel in de Vlietbergstraat in Sint-Gillis. Tickets kosten 15 euro. Tot 12 jaar is de toegang gratis. Reserveren kan via 052 22 31 13 of philipsmarcel@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van