Nieuwe initiatieven gezocht voor koopweekends in december

Dieter Mannaert

De stad Dendermonde blijft inzetten op participatie. Het bestuur lanceerde deze week een oproep naar aanleiding van de geplande koopweekends in december.

“We zoeken inwoners, organisaties, bedrijven enzovoort die tijdens de koopweekends in december de beleving voor inwoners, shoppers en toeristen in de binnenstad willen verhogen. Die Dendermonde als attractieve winkelstad in de verf zetten. De stad zorgt voor de nodige (budgettaire) ondersteuning, u voor de uitwerking, coördinatie en uitvoering”, aldus schepen Dieter Mannaert.

“Deze keer gaan we dus een stapje verder. We willen niet enkel dat u ideeën geeft, maar dat u ze ook samen met ons uitvoert.”

Heb je een idee en wil je het mee organiseren, dan kan je je voorstel voor 20 juni indienen. “Wie weet, kiezen we uw idee en geven we u de kans om een nieuw initiatief uit te bouwen in Dendermonde”, aldus Dieter Mannaert.

Meer informatie: evenementen@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven