Nieuwe initiatieven gezocht voor koopweekends in december

Dieter Mannaert

De stad Dendermonde blijft inzetten op participatie. Het bestuur lanceerde deze week een oproep naar aanleiding van de geplande koopweekends in december.

“We zoeken inwoners, organisaties, bedrijven enzovoort die tijdens de koopweekends in december de beleving voor inwoners, shoppers en toeristen in de binnenstad willen verhogen. Die Dendermonde als attractieve winkelstad in de verf zetten. De stad zorgt voor de nodige (budgettaire) ondersteuning, u voor de uitwerking, coördinatie en uitvoering”, aldus schepen Dieter Mannaert.

“Deze keer gaan we dus een stapje verder. We willen niet enkel dat u ideeën geeft, maar dat u ze ook samen met ons uitvoert.”

Heb je een idee en wil je het mee organiseren, dan kan je je voorstel voor 20 juni indienen. “Wie weet, kiezen we uw idee en geven we u de kans om een nieuw initiatief uit te bouwen in Dendermonde”, aldus Dieter Mannaert.

Meer informatie: evenementen@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond