Sterke affiche voor Wijkfeesten Donck-Vlotgras

Les Folles de Gand

De Wijkfeesten Donckstraat-Vlotgraslaan zijn vier gezellige dagen boordevol activiteiten op en rond het Pater Ruttenplein. Op de affiche staat onder meer een seniorennamiddag met Lia Linda en een wandelconcert van de Koninklijk Harmonie Sint-Cecilia Appels. Verder ook een rommel- en ambachtenmarkt, een kermisbingo. Er zijn ook verschillende optredens gepland. Op het podium komen onder meer AmbiDance op donderdag 30 mei, Gene Thomas en Mama’s Jasje op vrijdag 31 mei, Sandra Kim en 2 Fabiola op zaterdag 1 juni. Zondag 2 juni sluit de travestietenshow met ballet Les Folles Des Gand de feestelijkheid af.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond