Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Sterke affiche voor Wijkfeesten Donck-Vlotgras

Les Folles de Gand

De Wijkfeesten Donckstraat-Vlotgraslaan zijn vier gezellige dagen boordevol activiteiten op en rond het Pater Ruttenplein. Op de affiche staat onder meer een seniorennamiddag met Lia Linda en een wandelconcert van de Koninklijk Harmonie Sint-Cecilia Appels. Verder ook een rommel- en ambachtenmarkt, een kermisbingo. Er zijn ook verschillende optredens gepland. Op het podium komen onder meer AmbiDance op donderdag 30 mei, Gene Thomas en Mama’s Jasje op vrijdag 31 mei, Sandra Kim en 2 Fabiola op zaterdag 1 juni. Zondag 2 juni sluit de travestietenshow met ballet Les Folles Des Gand de feestelijkheid af.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van