Pijnders en Ros Beiaard Harmonie verbroederen

Zaterdag 1 juni stapten de Pijnders en de Ros Beiaard Harmonie samen door de stad in de aanloop naar de Ros Beiaardommegang 2020. Wie trouwens de Ros Beiaard Harmonie samen met de gildereuzen nog voor Katuit wil zien, kan op 21 juli terecht in Brussel. Goliath, Mars en Indiaan nemen er deel aan de viering naar aanleiding van de nationale feestdag. Op het programma staan verder nog het uitrollen van een groot Ros Beiaardbloementapijt op van de Grote Markt op 15 augustus en de Wildemanloop op 22 augustus. Daarna maakt Dendermonde zich klaar voor de laatste Katuit voor Ros Beiaard 2020. Wil je meer weten, hou dan de komende week je brievenbus in de gaten voor de eerste editie van het Ros Beiaard magazine.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond