Sinksenkermis gaat ondanks werken gewoon door

0

De Sinksenfoor in Denderbelle gaat ondanks de werkzaamheden in het dorp zeker door. “Het kermiscomité Belle Sinksen heeft heel wat activiteiten in petto. Zaterdag 8 juni geven we de aftrap van het kermisweekend met onze eerste Sinksenmarkt. Op het speelplein vind je een aanbod van planten, artisanale producten en informatie over ecologisch leven”, aldus het comité.

“Zowel zaterdag als zondag stellen Eliane Bosteels (schilderkunst) als Wilfried Jacops (beeldende kunst) hun werken ten toon. Spel en plezier mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een kermisweekend. Je kan deelnemen aan of komen supporteren bij de vinkenzetting op zaterdag, het ziftkaatsen op zondag en de petanque op maandag. Ook ontspanning is belangrijk. We voorzien een aantal gratis optredens. Marino Punk, de Twiddly bits, een aperitiefconcert en Justine & Out zullen van de partij zijn! Bij dit alles mag een hapje en een drankje niet ontbreken: de plaatselijke horeca voorziet een aangepast aanbod en de gezellige bar op het speelplein is drie dagen open. Een kleine tip. De parkeerplaatsen zijn beperkt, kom dus zo veel mogelijk te voet of met de fiets!”