Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

De Speelplaneet is klaar voor een zomer vol activiteiten

De Speelplaneet

Nog exact een maand en dan doet De Speelplaneet vzw weer haar deuren open voor alle kinderen van 4-14 jaar in en rond Dendermonde.

“Deze keer houden we halt in de gemeenteschool De Toverboon in Sint-Gillis voor de periode van 3 juli tot en met 23 augustus 2019, uitgezonderd donderdag 15 augustus. Op onze laatste dag zullen we naar jaarlijkse gewoonte op uitstap gaan waardoor er op het plein zelf geen opvang zal voorzien worden. De locatie van onze uitstap is momenteel nog een groot geheim. Later zullen we hier verder over communiceren”, aldus Gerben Vanderyse, voorzitter van de Speelplaneet.

“Een volledige dag speelplezier kost 5 euro, voor een halve dag betaal je 2,50 euro. Men kan ook gebruik maken van onze voor- en naopvang wat neerkomt op 0,50 euro per begonnen halfuur. Inbegrepen in de prijs is een vieruurtje én de kids kunnen heel de dag water verkrijgen.”

“Omdat ons speelplein verhuisd is, is de route van onze bussen ook veranderd. De nieuwe bushaltes van onze gratis busdienst zijn te zien op de website van De Speelplaneet.”

Nieuw materiaal uittesten

Gerben Vanderyse: “We hebben heel veel zin om deze zomer weer alles te kunnen geven en staan te springen om al ons nieuw materiaal uit te testen. We hebben namelijk heel veel nieuwe gezelschapspelen gekocht, maar ook nieuw buitenmateriaal waarmee de kinderen aan de slag kunnen! Bovendien is onze stock van knutselgerief goed aangevuld!”

“Ook doen we graag nu al een warme oproep naar alle kinderen om op donderdag 25 juli 2019 een tekening, brief, knutselwerkje, bloempje… af te geven aan één van onze animatoren. Dan is het namelijk Dag van de Animator en dat willen we heel graag in de verf zetten. Onze animatoren zijn namelijk allemaal vrijwilligers en komen in hun vrije tijd met al onze kinderen spelen. Dat verdient toch een pluim, vind je ook niet?”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van