Search

Gillia opent nieuw restaurant in Zele

Gillia Dendermonde

Gillia Smiles & Pasta opent in 2016 een eerste restaurant aan de Heirbaan 11 in Dendermonde. In 2017 volgt een tweede restaurant in Antwerpen. En onlangs werd een derde Gillia restaurant geopend in Zele.

Gillia is het walhalla voor iedereen die verzot is op verse pasta en huisbereide sausen. De bereidingen worden gemaakt door chefs Willem Vervaet en Pieter Meyers. Beide chefs zijn bekend van het succesvolle pop-up restaurant Heems op de Grote Markt in Dendermonde.

Het derde Gillia restaurant bevindt zich in Huivelde 1 in Zele.

(Foto: gillia.com)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van