Nori Sushi in Dendermonde opent binnenkort de deuren

Nori Sushi in Dendermonde

Nori Sushi, Wok & Grill op de Oude Vest opent binnenkort de deuren. “Bij ons kunt u genieten van verschillende soorten sushi. U kunt à la carte of voor onze combo’s kiezen. Wij bieden ook bootmenu’s aan, rijk met verschillende soorten sushi voor 2, 3 of 4 personen”, aldus de website van Nori Sushi in Dendermonde. “Voor de liefhebbers van de warme gerechten bieden we ook wokgerechten, Thaïse gerechten, curry’s en gegrilde gerechten – teriyaki – aan.”

Je kan terplekke lekker eten of je kan afhalen. In het laatste geval kan je online bestellen én krijg je bovendien 10% korting. Ook thuislevering is mogelijk vanaf een bestelling van meer dan 30 euro.

Nori Sushi, Wok & Grill, Oude Vest 110 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement