Zoeken

Nori Sushi in Dendermonde opent binnenkort de deuren

Nori Sushi in Dendermonde

Nori Sushi, Wok & Grill op de Oude Vest opent binnenkort de deuren. “Bij ons kunt u genieten van verschillende soorten sushi. U kunt à la carte of voor onze combo’s kiezen. Wij bieden ook bootmenu’s aan, rijk met verschillende soorten sushi voor 2, 3 of 4 personen”, aldus de website van Nori Sushi in Dendermonde. “Voor de liefhebbers van de warme gerechten bieden we ook wokgerechten, Thaïse gerechten, curry’s en gegrilde gerechten – teriyaki – aan.”

Je kan terplekke lekker eten of je kan afhalen. In het laatste geval kan je online bestellen én krijg je bovendien 10% korting. Ook thuislevering is mogelijk vanaf een bestelling van meer dan 30 euro.

Nori Sushi, Wok & Grill, Oude Vest 110 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van