Nori Sushi in Dendermonde opent binnenkort de deuren

Nori Sushi in Dendermonde

Nori Sushi, Wok & Grill op de Oude Vest opent binnenkort de deuren. “Bij ons kunt u genieten van verschillende soorten sushi. U kunt à la carte of voor onze combo’s kiezen. Wij bieden ook bootmenu’s aan, rijk met verschillende soorten sushi voor 2, 3 of 4 personen”, aldus de website van Nori Sushi in Dendermonde. “Voor de liefhebbers van de warme gerechten bieden we ook wokgerechten, Thaïse gerechten, curry’s en gegrilde gerechten – teriyaki – aan.”

Je kan terplekke lekker eten of je kan afhalen. In het laatste geval kan je online bestellen én krijg je bovendien 10% korting. Ook thuislevering is mogelijk vanaf een bestelling van meer dan 30 euro.

Nori Sushi, Wok & Grill, Oude Vest 110 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven