Ros Beiaardcomité stelt bestuur opnieuw samen

Ros Beiaard

Op woensdag 5 juni werd het bestuur van het Ros Beiaardcomité opnieuw samengesteld. “Zoals wettelijk vastgelegd, dient het comité immers binnen het jaar na de gemeenteraadsverkiezingen opnieuw samengesteld te worden”, laat Patrick Segers, secretaris van het Ros Beiaardcomité vzw, weten.

“De nieuwe leden en/of bestuurders van de vzw Ros Beiaardcomité zijn: Piet Buyse (burgemeester-voorzitter), Norbert De Batselier (eerste ondervoorzitter), Marius Meremans (tweede ondervoorzitter), Stijn Pluym (penningmeester) en Patrick Segers (secretaris).”

“Franki Hervent, de regisseur van de laatste drie Ros Beiaardommegangen, blijft een belangrijke rol vervullen als adviseur. In het bestuur zetelen verder ook Walther Boeykens, Luc De Jonghe, Els De Wael, Walter Deygers, Maurits Dierick, Dieter Mannaert, Gustaaf Mannaert, Patrick Meulebroek, Barbara Pas, Frederik Pas, Pascal Putteman, Emiel Ravijts, Wouter Rogiers, Michel Van Driessche en Els Verwaeren.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond