Ibe van The Voice in Zenith op 24 juni

Ibe The Voice

Maandag 24 juni speelt Ibe, winnaar van The Voice 2019, een concert in jeugdhuis Zenith.

Wekenlang was hij topfavoriet en na een indrukwekkend parcours kon de 17-jarige IBE zich de winnaar noemen van The Voice van Vlaanderen. Ibe maakte deel uit van het team van Koen Wauters. Hij werd in de eerste live uitzending al meteen door Alex Callier uitgeroepen tot de gedoodverfde winnaar. Met zijn uniek en innemend stemgeluid en vergezeld van zijn piano, slaagt Ibe er keer op keer in om het publiek te ontroeren.

Ibe heeft intussen een debuutsingle ‘Table of Fools’ uit. De song werd ‘Catch of the day’ op Studio Brussel. Het nummer kwam binnen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders. Begin deze week verkocht zijn optreden in AB Club in oktober uit binnen de 15 minuten. Tickets kosten 12 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven