Zoek

Carwash Clean Car krijgt totale make-over

Carwash Grembergen

Carwash Clean Car aan de Scheldebrug in Grembergen sluit van 23 juni tot en met 17 juli voor verbouwingen. “We vernieuwen de volledige wasstraat van onze carwash. Enerzijds om de service voor onze klanten te verhogen, maar ook omwille van het milieu”, zegt Ericia Ooms van Clean Car. “We deden al flink wat inspanningen door het water te recycleren. We plaatsten ook al zonnepanelen, maar met deze nieuwe investering gaan we op het vlak van duurzaamheid nog een stap verder.” Het is bovendien niet alleen de wasstraat die wordt vernieuwd. “De hele carwash krijgt een make-over. Veel willen we nog niet kwijt. Het wordt de moeite waard om na 17 juli langs te komen”, zegt Ericia enthousiast.

Carwash Clean Car vind je in de Martelarenlaan 38 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van