Zoek

Gratis openluchtfeest aan ’t Saske

Bastion V organiseert op 24 augustus voor het tweede jaar op rij een gratis openluchtfeest aan ’t Saske. Het evenement is voor iedereen toegankelijk en begint om 14 uur. De opbrengst gaat net als vorig jaar volledig naar een goed doel.

Vorig jaar op 1 september organiseerde de vriendengroep voor het eerst een open air in Dendermonde. “Die was een groot succes en iedereen was enthousiast. We konden dus niet anders dan dit jaar een nieuwe editie te organiseren”, aldus voorzitter Vincent Glas. “Deze keer met een afterparty in de Zep trouwens, want aan ’t Saske eindigt het evenement om middernacht om overlast te beperken.” De vzw schonk vorig jaar 1.700 euro aan Rebuild Gili, een vereniging die de Gili-eilanden helpt heropbouwen na de aardbevingen in Indonesië vorig jaar. “Een goed doel voor deze editie hebben we nog niet gekozen, maar het wordt allicht een organisatie die werkt met vluchtelingen of (trans)migranten”, zegt Vincent Glas.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van