Gratis openluchtfeest aan ’t Saske

0

Bastion V organiseert op 24 augustus voor het tweede jaar op rij een gratis openluchtfeest aan ’t Saske. Het evenement is voor iedereen toegankelijk en begint om 14 uur. De opbrengst gaat net als vorig jaar volledig naar een goed doel.

Vorig jaar op 1 september organiseerde de vriendengroep voor het eerst een open air in Dendermonde. “Die was een groot succes en iedereen was enthousiast. We konden dus niet anders dan dit jaar een nieuwe editie te organiseren”, aldus voorzitter Vincent Glas. “Deze keer met een afterparty in de Zep trouwens, want aan ’t Saske eindigt het evenement om middernacht om overlast te beperken.” De vzw schonk vorig jaar 1.700 euro aan Rebuild Gili, een vereniging die de Gili-eilanden helpt heropbouwen na de aardbevingen in Indonesië vorig jaar. “Een goed doel voor deze editie hebben we nog niet gekozen, maar het wordt allicht een organisatie die werkt met vluchtelingen of (trans)migranten”, zegt Vincent Glas.