Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Leer dansen met Rob en Leila

Rob & Leila’s DanceCool

Rob & Leila’s DanceCool, de dansschool van het enthousiaste danskoppel Rob en Leila, gooit op vrijdag 6 en zaterdag 7 september de deuren open voor iedereen die graag danst, wil leren dansen of interesse heeft in stijldansen voor kinderen.

Rob en Leila (winnares van de televisieshow ‘Sterren op de Dansvloer’ in 2008 en 2010) organiseren al sinds 2011 onder meer ook danslessen in Baasrode. In 2016 nam de school zijn intrek in een prachtige danszaal in de Fabriekstraat in Baasrode. Rob & Leila’s DanceCool biedt ook tijdens het komende dansseizoen danslessen voor beginners en gevorderden, solo’s en koppels. Je kan er ook opnieuw Zumba-lessen volgen.

Stijldansen voor kinderen

Nieuw dit seizoen is ‘Stijldans 4 Kids’ voor kinderen van 6 tot 12 jaar. “We willen graag dat stijldansen meer deel gaat uitmaken van onze danscultuur en daarom willen we kinderen al op jonge leeftijd laten kennismaken met stijldansen”, vertelt Rob. Zondag 8 september om 14.30 vindt een gratis proefles plaats. Als je je na de les inschrijft, dan betaal je voor 10 lessen slechts 35 i.p.v. 70 euro (per kind). Dus wil je de danspassen van de Cha Cha, Jive, Mambo,Quickstep en nog veel meer op een toffe en stijlvolle manier leren, dan kan dat bij Rob & Leila’s DanceCooll.

Onvergetelijke openingsdans

Je kan bij Rob en Leila ook aankloppen als je binnenkort trouwt en van je openingsdans een onvergetelijk moment wil maken. “De choreografie wordt aangepast aan de muziek die jullie gekozen hebben en aan jullie verdere wensen. Jullie worden tot in de puntjes voorbereid om te schitteren op jullie dag”, aldus Rob en Leila.

Rob & Leila’s DanceCool vind je in de Fabriekstraat 47b in Baasrode. De dansschool beschikt over een grote parketvloer en een ruimte parking.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van