Nieuw seizoen voor Toneelkring Wij

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Toneelkring Wij heeft liefst vijf nieuwe producties in de pijplijn zitten. “Op zoek naar een investering met hoog rendement? Dan zit je goed bij Toneelkring Wij! Voor amper 22 euro krijg je in Teater De Minne drie producties te zien. Onze twee jeugdproducties krijg je er als abonnee gratis bovenop. Een ticket voor een voorstelling kost 11 euro. Voor onze jeugdvoorstellingen betaal je 6 euro. Dus tel uit je winst”, meldt voorzitter Renaat Moeyersoon. ‘De Mestkever’ en ‘De Steen Die In Het Water Valt’ zijn de twee jeugdproducties dit seizoen. Op het programma staan verder ‘Un Air De Famille’ (november), ‘Diplodocus Deks (februari) en ‘Het Bezoek’ (april).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond