Vijf gezinnen kandidaat voor Vier Heemskinderen

Ros Beiaard

Wie zich kandidaat wilde stellen voor de Vier Heemskinderen had tijd tot 1 september. Het Ros Beiaardcomité liet vandaag weten dat het vijf mogelijke kandidaten heeft.

“Tussen 25 juni en 27 augustus 2019 heeft het Ros Beiaardcomité 5 geldig ingediende kandidaturen ontvangen. Omwille van de privacy worden op dit moment nog geen namen van kandidaten bekendgemaakt”, aldus Patrick Segers, secretaris van het Ros Beiaardcomité.

“Aan de betrokken gezinnen wordt nu de formele toestemming gevraagd om het rijksregister te mogen raadplegen. Zo kan het Ros Beiaardcomité elk van de ingekomen kandidaturen toetsen aan de gestelde selectiecriteria. In de loop van het najaar gaat het comité over tot de aanduiding van de nieuwe Heemskinderen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement