Badkamers Dendermonde: 3 specialisten dicht bij huis

Badkamers in Dendermonde

Op zoek naar een badkamerspecialist? Een badkamerrenovatie gepland? Deze drie vakmannen deden in het verleden al hun verhaal in Editie.

Aquazone: douches op maat

Aquazone maakt in een mum van tijd van je bad een comfortabele inloopdouche. De jarenlange ervaring, de uitgebreide productkennis en technische competenties maken van Aquazone de perfecte partner. Aquazone levert uitsluitend maatwerk omdat geen twee badkamers hetzelfde zijn. Badkamerrenovaties zijn een kolfje naar de hand van Aquazone.

Aquazone, Oude Vest 145, Dendermonde. Tel. 0476 43 52 81.


aQuizien: badkamerrenovaties van A tot Z

“Kwalitatieve badkamermeubels en keukens voor elk budget”, is de slogan van Aquizien. De badkamer- en keukenspecialist aQuizien is een filiaal van bouwonderneming Matthijssens. Bert Matthijssens ging 20 jaar geleden als zelfstandig vakman aan de slag en specialiseerde zich aanvankelijk in sanitair en verwarmingsinstallaties. aQuizien is gespecialiseerd in de totaalrenovatie van badkamers en keukens.

aQuizien, Heirbaan 256 in Hamme-Zogge. Tel. 052 22 27 56


Duwé Christoff

Christoff Duwé is sinds 2010 zelfstandig installateur van verwarmingstoestellen en sanitair. Hij specialiseerde zich bovendien in badkamerrenovaties.

“We nemen vaak volledige badkamerprojecten voor onze rekening waarbij we van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, coördineren en opvolgen. Maar je kan ons net zo goed bellen voor kleinere klussen”, vertelt Christoff Duwé.

Christoff Duwé, Sint-Gillislaan 193 in 9200 Dendermonde. Tel. 052 52 49 82 of 0475 50 59 15.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond