Dendermonds groeibedrijf maakt kans op prestigieuze prijs

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het softwarebedrijf Lansweeper uit Grembergen maakt kans op de prestigieuze award ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Deze prijs wordt voor de veertiende keer uitgereikt door Ernst&Young (EY), De Tijd en BNP Paribas Fortis. Met het initiatief wil men ambitieuze, snelgroeiende ondernemingen een duwtje in de rug geven. “Zij vormen de economie van morgen – én die van vandaag – en spelen een belangrijke rol in de creatie van jobs en welvaart”, aldus Stefan Olivier van EY België. De winnaar wordt bekendgemaakt op 8 oktober.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven