Zoek

Dendermonds groeibedrijf maakt kans op prestigieuze prijs

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het softwarebedrijf Lansweeper uit Grembergen maakt kans op de prestigieuze award ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Deze prijs wordt voor de veertiende keer uitgereikt door Ernst&Young (EY), De Tijd en BNP Paribas Fortis. Met het initiatief wil men ambitieuze, snelgroeiende ondernemingen een duwtje in de rug geven. “Zij vormen de economie van morgen – én die van vandaag – en spelen een belangrijke rol in de creatie van jobs en welvaart”, aldus Stefan Olivier van EY België. De winnaar wordt bekendgemaakt op 8 oktober.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van