Search

Op ontdekking in … Appels

Happels

Zondag 13 oktober organiseert CD&V Dendermonde zijn jaarlijks gezinsevenement. Dit jaar richt de afdeling zich met ‘Happels’ tot iedereen die op ontdekkingstocht wil doorheen de deelgemeente Appels.

CD&V Dendermonde heeft een lange traditie van gezinsevenementen. De familiepartij bij uitstek organiseert jaarlijks een gezinsdag waarop telkens iets leuks te beleven is voor jong, oud en alles daartussenin. “We gooien het dit jaar over een andere boeg”, zegt Ellen Cassimon, medeorganisator van ‘Happels’. “Dit jaar willen we zelf naar buiten komen en zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met de vele facetten van de deelgemeente Appels en de leuke mensen van CD&V.” Hendrik Verwaeren, voorzitter CD&V Dendermonde: “We vonden de perfecte partner in de lokale handelaars van Appels. Men staat te springen om te laten zien wat Appels te bieden heeft.”

Lekkers uit Appels

‘Happels’ laat jong en oud genieten van lekkere hapjes, drankjes, dessertjes, koffietjes, ijsjes en andere lokale producten op een tocht doorheen het mooie, landelijke Appels. Bakkerij Van Malderen-Samson, koffiebranderij Agostini, De Hoprank, Lek’r Puur, Divino, groenten en fruit Fierlafijn, Ollibolli en S2Wines versterken de innerlijke mens. Wemmet en de animatoren van CD&V zorgen voor plezier voor de jongste deelnemers.

Je kan op zondag 13 oktober vanaf 13 uur deze unieke ontdekkingstocht starten in het Parochiaal Centrum in de Vrijstraat. “Je bepaalt zelf hoe je de tocht aflegt: te voet, per fiets, met je step of met onze huifkar. Burgemeester Piet Buyse rondt om 17 uur het evenement af in het Parochiaal Centrum”, aldus Ellen Cassimon.

Deelnemen kost 10 euro voor volwassenen (16+) en 5 euro voor kinderen. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Inschrijven kan via www.happels.be, happels2019@gmail.com of 0486 433 491.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van