Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Hof ter Velden viert feestjaar

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Feestzalen Hof ter Velden opende dertig jaar geleden de deuren en viert dat tijdens de Voka Open Bedrijvendag 2019. Zaakvoerder Lesly Volkaert en zijn team pakken op zondag 6 oktober van 11 tot 18 uur uit met live cooking, animatie, optredens, food en drinks.

“Die dag organiseren we een dag vol ambiance, amusement, verwondering en culinaire hoogstandjes. Ons feestbier ‘Nen 30’er’, partners en een blik achter de schermen maken het plaatje compleet. De opbrengst schenken we – zoals we 30 jaar geleden – aan het goed doel, namelijk Avalon vzw”, aldus Lesly Volkaert. Je vindt Hof ter Velden in de Geerstraat 84 in Baasrode. Meer info: al30jaarfeest.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van