Genealogen zoeken onderkomen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De genealogische vereniging Familiekunde Dendermonde blijft op zoek naar een vast onderkomen. “De noodopvang sedert begin 2017 aangeboden door het Óscar Romerocollege loopt ten einde midden 2020. Familiekunde Dendermonde zal tegen die datum – jammer genoeg – de mooie sfeervolle kloosterlokalen moeten verlaten omwille van een nieuwbouwproject voor het Oscar Romerocollege op deze plaats”, aldus de vereniging. “We zijn nog steeds op zoek naar een nieuw onderkomen dat voldoende groot en droog is voor het huisvesten van het genealogisch geheugen van het Land van Dendermonde: onze genealogische bibliotheek en ons archief.” Meer informatie: bestuur@familiekunde-dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond