Vondelmolen lanceert peperkoek voor kids

Vondelmolen peperkoek

De nieuwe peperkoek met honing voor kids van de Lebbeekse peperkoekproducent Vondelmolen bevat minder suiker, meer vezels en is vetarm.

“Voor een dag vol leren en spelen hebben kids energie nodig. En die vinden ze in de nieuwe Vondelmolen peperkoek met honing en parelsuiker. Handig verpakt in aangepaste porties. Kortom: het perfecte verantwoorde tussendoortje”, aldus Jan Borms, gepassioneerd peperkoekmaker van de vijfde generatie en eigenaar van Vondelmolen.

Vondelmolen lanceert ook Davon, Vivon en Muvon: drie knotsgekke figuren met een peperkoeken hart. In elke verpakking zitten twee kleurkaartjes met de Vons-figuurtjes. Wie de Vons-app downloadt en de ingekleurde kaartjes scant, ontdekt een van de dolle avonturen van het gekke trio. Elke maand gedurende drie maanden is er een nieuw verhaal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond