Zoek

Genieten van het levenslied in al zijn schoonheid

Astrid Stockman en Liesbeth Devos

De sopranen Astrid Stockman en Liesbeth Devos brengen het Golden Oldiesprogramma ‘Een Zoen Van Toen’. Ze doen dat op op 5 november in zaal Zonnebloem. Op het programma staan de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire. Je herinnert je vast en zeker nog ‘Pastorale’, ‘Ach Margrietje’, ‘De Lichtjes van de Schelde’, ‘Drink Rode Wijn’ enzovoort. Dit getalenteerde duo vertolkt moeiteloos menselijke en muzikale thema’s, ontdaan van alle franje, met niets meer dan hun stemmen en een paar accordeonklanken.

Stokman en Devos weten het levenslied met zijn immense vreugde en onmetelijk verdriet perfect over te brengen. Het gaat over het eenvoudige plezier van samen zijn, zingen en elkaars wedervaren delen en herkennen. Wees gewiegd, getroost, verblijd en verrast door de vertrouwde figuren en vreemde snuiters die het vocale universum van Stokman en Vos bevolken. ‘Een Zoen Van Toen’ is de kus van vandaag, gekruid met heimwee naar vroeger.

‘Een Zoen Van Toen’ vindt plaats op dinsdag 5 november om 15 uur in LDC Zonnebloem, Breestraat 109 in Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van