Oil & Vinegar komt naar Dendermonde

Oil & Vinegar Dendermonde

Oil & Vinegar opent op 2 november een pop-up winkel op de Oude Vest in Dendermonde. De zaak houdt meteen op 2 en 3 november een grote opendeur. Je vindt bij Oil & Vinegar “allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld”. Het gaat om een groot aanbod olijfolie en azijn (zoals de naam al doet vermoeden), maar ook om producten “die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen”. Oil & Vinegar is van oorsprong een Nederlands bedrijf en viert dit jaar trouwens zijn twintigste verjaardag!

Oil & Vinegar, Oude Vest 29 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement