Zoeken

Oil & Vinegar komt naar Dendermonde

Oil & Vinegar Dendermonde

Oil & Vinegar opent op 2 november een pop-up winkel op de Oude Vest in Dendermonde. De zaak houdt meteen op 2 en 3 november een grote opendeur. Je vindt bij Oil & Vinegar “allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld”. Het gaat om een groot aanbod olijfolie en azijn (zoals de naam al doet vermoeden), maar ook om producten “die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen”. Oil & Vinegar is van oorsprong een Nederlands bedrijf en viert dit jaar trouwens zijn twintigste verjaardag!

Oil & Vinegar, Oude Vest 29 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van