Oil & Vinegar komt naar Dendermonde

Oil & Vinegar Dendermonde

Oil & Vinegar opent op 2 november een pop-up winkel op de Oude Vest in Dendermonde. De zaak houdt meteen op 2 en 3 november een grote opendeur. Je vindt bij Oil & Vinegar “allerlei heerlijke culinaire geschenken uit vele delen van de wereld”. Het gaat om een groot aanbod olijfolie en azijn (zoals de naam al doet vermoeden), maar ook om producten “die te maken hebben met lekker eten en mooi tafelen”. Oil & Vinegar is van oorsprong een Nederlands bedrijf en viert dit jaar trouwens zijn twintigste verjaardag!

Oil & Vinegar, Oude Vest 29 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond