Eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten

Tom Callebaut

Dat ze in Wieze niet om een stunt verlegen zitten om hun Oktoberfeesten in de kijker te zetten, dat wisten we al, maar nu pakken ze uit met wel erg opmerkelijk nieuws. De Wieze Oktoberfeesten krijgen tot en met 20 oktober een tijdelijke, eigen radiozender. Initiatiefnemer van ‘Oktoberfestradio’ is ervaren radiomaker Tom Callebaut uit Meldert. Naast een jarenlange ervaring bij zenders als Q-music, Joe, Nostalgie en tal van regionale stations is Tom ook de oprichter van en drijvende kracht achter radiostudio.be. Dit platform levert alle diensten die ook maar iets te maken hebben met radio maken, van A tot Z.

De Wieze Oktoberfeesten vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in de Oktoberhallen. De gloednieuwe zender is te beluisteren in Wieze en zeer nabije omgeving op FM-frequentie 88,1 MHz of via www.oktoberfestradio.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond