Eigen radiozender voor Wieze Oktoberfeesten

Tom Callebaut

Dat ze in Wieze niet om een stunt verlegen zitten om hun Oktoberfeesten in de kijker te zetten, dat wisten we al, maar nu pakken ze uit met wel erg opmerkelijk nieuws. De Wieze Oktoberfeesten krijgen tot en met 20 oktober een tijdelijke, eigen radiozender. Initiatiefnemer van ‘Oktoberfestradio’ is ervaren radiomaker Tom Callebaut uit Meldert. Naast een jarenlange ervaring bij zenders als Q-music, Joe, Nostalgie en tal van regionale stations is Tom ook de oprichter van en drijvende kracht achter radiostudio.be. Dit platform levert alle diensten die ook maar iets te maken hebben met radio maken, van A tot Z.

De Wieze Oktoberfeesten vinden plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in de Oktoberhallen. De gloednieuwe zender is te beluisteren in Wieze en zeer nabije omgeving op FM-frequentie 88,1 MHz of via www.oktoberfestradio.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven