Zoeken

Jong Sint-Gillis zoekt gastgezinnen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Voetbalclub Jong Sint-Gillis organiseert tijdens het Hemelvaartweekend voor de eerste keer de Ros Beiaardcup, een internationaal jeugdvoetbaltornooi. “We rekenen op de komst van verschillende buitenlandse teams”, aldus de club. “Om de spelers te slapen te leggen zijn we in eerste instantie op zoek naar gastgezinnen. De meeste teams komen aan op donderdagnamiddag 21 mei en vertrekken op zondagochtend 24 mei. Overdag worden de spelers uiteraard begeleid door hun trainers. Daarnaast worden alle maaltijden op de club genuttigd en voorzien we ook een avondprogramma voor onze gasten.” Wie interesse heeft, kan zich via de website van Jong Sint-Gillis aanmelden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van