Zoeken

Kerstconcert in Vlassenbroek

kerstconcert in vlassenbroek

kerstconcert in vlassenbroek

Vocamabile is een groep van vijf beroepsmuzikanten die ook al in het buitenland hun sporen verdienden. Evelyne Bohen (sopraan), Inez Carsauw (mezzo-sopraan), Robert Luts (tenor), Bruno De Jonghe (bas-bariton) en Helen Luyten (piano) brengen op zaterdag 14 december om 19.30 uur liederen van Bach, César Franck, Francis Poulenc, John Rutter en vele anderen. Dit unieke kerstconcert vindt plaats in de sfeervolle Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt. De opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud van de gebouwen van de plaatselijke kleuterschool.

Meer info: 052 22 31 13 of philipsmarcel@pandora.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van