Nieuw kapsalon EAUcontrHAIR opent op Oude Vest

shoplocal dendermonde

Donderdag 12 december opent kapperszaak EAUcontrHAIR op de Oude Vest 92 (naast frituur Ros Bayard) de deuren. Christel, Aline en Jens heten je welkom in hun gloednieuwe zaak.

***

Noteer met een grote stip in je agenda. Zaterdag 7 december kan je tijdens ‘Winterdorp’ op het kerkplein in Sint-Gillis terecht aan de Gin & Bubbles Bar van de handelaarsvereniging Verkén Sint-Gillis.

***

Tuincenter Vincent organiseert op zaterdag 7 december en zondag 8 december telkens van 14.30 tot 17.00 uur een grote pannenkoekenbak. Je kan er tijdens je kerstinkopen smullen van versgebakken pannenkoeken.

***

In feestzaal Roxy in de Sint-Jorisgilde vindt op 7 en 8 december telkens van 14 tot 20 uur een indoor kerstmarkt plaats met live optredens. Iedereen is er welkom!

***

Zondag 8 december vindt in het stadscentrum de jaarlijkse kerstmarkt plaats.

***

Appels korfbalclub pakt op vrijdag 13 december van 18 tot 23 uur uit met een gezellige kerstmarkt in het gemeentelijk sportcomplex in Appels. Je vindt er onder meer artisanale en handgemaakte cadeautjes De toegang is gratis.

***

Buen Gusto, de specialist in Spaanse wijnen en delicatessen, nodigt je op zaterdag 14 en zondag 15 december uit voor een degustatie feestwijnen. Nieuw in het aanbod zijn onder meer de wijnen van het wijnhuis Pagos de Hibera, opgericht in 2010 door sterrenchef Fran López.

***

Wat denk je van de lekkere Aziatische keuken tijdens de eindejaarsperiode? Isasushi in Sint-Gillis heeft een aantrekkelijk eindejaarsmenu klaar met onder meer viscurry met gamba’s of rode curry met kip als hoofdgerecht. Meere info: www.isasushi.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond