Zoek

“Gin Gillis is succesnummer”

Tony De Maeseneir van Smokkelwaar maakte eigen cocktail op basis van Gin Gillis.

Met de feestdagen voor de deur is de zoektocht naar het ideale eindejaarsgeschenk voor velen wellicht al volop bezig. Voor wie houdt van een lekker glas rhum, whiskey of gin is de speciaalzaak Smokkelwaar beslist een aanrader.

“Ik geniet zelf ook graag van een glas rhum en vond het eigenlijk vreemd dat je naar de grote steden moet voor een uitgebreid aanbod rhum”, vertelt Tony De Maeseneir. “Ik was tegelijk op professioneel vlak op zoek naar een nieuwe uitdaging en zo zag Smokkelwaar het licht. Het verschil maak ik door klanten te begeleiden bij hun aankoop. Ik heb ook een groot aantal flessen open zodat men altijd eerst kan proeven.” De voorbije weken was naast de rhum ook de Gin Gillis een topper bij Smokkelwaar. De flessen gaan er vlot over de toonbank. “We bieden de Gin Gillis aan in een pakket met ginger ale of ginger beer, heel geschikt als eindejaarscadeau”, aldus Tony De Maeseneir.

Smokkelwaar creëerde samen met Mens Sana Food uit Sint-Gillis een uniek recept op basis van de Gin Gillis. De cocktail wordt op zaterdag 7 december op de stand van Verkén Sint-Gillis op ‘Winterdorp’ op het Kerkplein in Sint-Gillis geserveerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van