Search

Mimi Baby heeft alles voor baby’s onder één dak

Mimi Baby Dendermonde

Mimi Baby Dendermonde opende dit weekend de deuren. Je kan bij Elke Heirman van Mimi Baby Dendermonde terecht voor geboortelijsten, geboortekaartjes en doopsuiker. Maar ook voor baby- en kinderkamers, kinderwagens, kledij en speelgoed.

“Bij Mimi Baby Dendermonde wil ik jullie zeer graag begeleiden bij het samenstellen van een geboortelijst. Met meer dan 100 merken is er voor ieders budget en iedere stijl een ruim aanbod. Kom gerust eens snuisteren in de winkel of maak een afspraak, ook buiten de openingsuren”, aldus Elke Heirman. “We overlopen stap voor stap alle benodigdheden voor je geboortelijst overlopen. Eens je geboortelijst aangemaakt is, kan je deze zelf online beheren en spulletjes toevoegen of verwijderen. Rond drie weken voor de verwachte geboortedatum kunnen je producten dan gratis thuis geleverd worden, zodat je alles reeds in huis hebt en je je hier alvast geen zorgen meer over hoeft te maken.”

Mimi Baby Dendermonde vind je aan de Heirbaan 10B in Sint-Gillis. De winkel is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Meer info: elke@mimibabydendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van