Zoek

Ros Beiaard tickets trekken oplichters aan

Ros Beiaard

Ros Beiaard

Het Ros Beiaard in Dendermonde is en blijft bijzonder populair. De tickets voor de tribunes op de Grote Markt en Justitieplein zijn dan ook heel gewild. Het gevolg is dat onder meer op websites als 2dehands.be geïnteresseerden zicht aanbieden om Ros Beiaard tickets te kopen. Voor oplichters en valsspelers is dit het ideale werkterrein.

Op 2dehands.be wordt alvast gewaarschuwd voor deze malafide ticketpraktijken.

“Let op voor oplichters. De tickets zijn niet digitaal verkrijgbaar! Persoon ‘Jesse’ is één van de vele oplichters die via deze weg tickets verkopen. Bekijk vooraf de recensies van verkopers! Laat je dus niet vangen, tenzij da ge nen Ajoin zetj”, aldus een waarschuwing.

Ook de lokale politie waarschuwt intussen voor valse tickets voor de Ros Beiaardommgang.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van