Eindejaarsaankopen in sfeervol Dendermonde

kerstboom op de grote markt in dendermonde

Winkelen in Dendermonde is tijdens het eindejaar sfeervoller als anders. De straten zijn feestelijk versierd, net als de winkeletalages. De grote kerstboom op de Grote Markt staat deze keer zelfs in het teken van de Ros Beiaardommegang, met veel wit en rood, paardjes in de boom en met bovenaan een steigerend paard als piek.

Natuurlijk zijn er de traditionele koopzondagen, zoals op zondag 29 december en begin januari met de solden. Voor de vlotte bereikbaarheid van de binnenstad zorgde de stad. Zo zijn er gratis bussen binnen Dendermonde tot 14 januari.Vraag je nulbiljet aan de buschauffeur. Plus er is een speciaal nachtaanbod op oudejaarsavond. En er zijn ook extra fietsstallingen. Je krijgt ook gratis parking aangeboden op de meest recente publieksparking Mechelse Poort (ingang Oude Vest) in de weekends tot en met 12 januari.

Nu nog het ideale geschenk kiezen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement