Extra subsidies voor alle verenigingen en feestcomités

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De stad trekt in het kader van #project9200 de subsidies voor verenigingen en feestcomités op met maximum 15 procent. “In de voorbije jaren steeg de levensduurte, maar moesten de verenigingen en comités het met een gelijkblijvend budget doen vanuit de stad”, aldus schepenen Martine Van Hauwermeiren (CD&V) en Els Verwaeren (N-VA). “Vandaag kunnen we dankzij straffe keuzes, en zonder enige belastingverhoging, hun subsidies tussen de 10 à 15% optrekken! Ook evenementen zoals onder andere BOULEVART, Wintering, Bloemencorso … kunnen op extra middelen rekenen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement