Zoek

Extra subsidies voor alle verenigingen en feestcomités

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

De stad trekt in het kader van #project9200 de subsidies voor verenigingen en feestcomités op met maximum 15 procent. “In de voorbije jaren steeg de levensduurte, maar moesten de verenigingen en comités het met een gelijkblijvend budget doen vanuit de stad”, aldus schepenen Martine Van Hauwermeiren (CD&V) en Els Verwaeren (N-VA). “Vandaag kunnen we dankzij straffe keuzes, en zonder enige belastingverhoging, hun subsidies tussen de 10 à 15% optrekken! Ook evenementen zoals onder andere BOULEVART, Wintering, Bloemencorso … kunnen op extra middelen rekenen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van