Bon’Ap Lebbeke opent de deuren

Bon'Ap Lebbeke

Nu woensdag 8 januari opent Bon’Ap in Lebbeke zijn 29ste maaltijdwinkel. De grote broer van Buurtslagers strijkt er neer in de voormalige Lidl. Het wordt er de nieuwe buur van Hubo. Klanten profiteren tot en met zaterdag 11 januari van “uitzonderlijk scherpe promo’s”.

William Ally, manager Bon’Ap: “We zijn er trots op dat Bon’Ap 100% geboren en getogen is in Oost-Vlaanderen. We willen dan ook onze stempel drukken op het Oost-Vlaamse landschap en gestaag verder bouwen aan ons lokaal verhaal.”

Uitgebreid assortiment

Elke Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers. Je kan er dagvers vlees en charcuterie kopen. De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment. Ook uit handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Daarnaast blijft Bon’Ap innoveren en inspelen op de huidige foodtrends. Zo kan er in Lebbeke ook gesmuld worden van gourmetburgers, vers bereide wraps en koffiekoeken. De gerechten kan je ter plaatse opeten in de eetcorner of meenemen voor onderweg.

Zoektocht naar personeel

De nieuwe winkel is goed voor een tiental nieuwe jobs. Bon’Ap Lebbeke zoekt trouwens nog extra traiteurmedewerkers. Wil je er graag aan de slag? Tijdens de openingsdagen is er iedere dag een recruiter aanwezig die je de jobinhoud kan toelichten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond