Lichtfestival Wintering zoekt helpende handen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het licht- en vuurfestival Wintering vindt volgend jaar plaats in en rond de Sint-Jozef Arbeiderkerk in de wijk het Keur. Het festival wordt grotendeels gedragen door vrijwiligers en verenigingen. “Daarom zijn we op zoek naar jou! Heb jij ideeën, een vereniging, veel vrienden en veel enthousiasme? Of gewoon veel goesting? Laat iets van je horen”, aldus cultuurcentrum Belgica in een oproep. Je bent ook van harte welkom op de informatieavond op donderdag 23 januari 2020 om 20 uur in zaal ’t Klokske, Pijnderslaan 88 op het Keur.

Wie wil meewerken aan de volgende editie van Wintering kan zich dus nu al melden. Wintering zelf vindt plaats op 23 januari 2021.

Meer informatie: veerle.degeest@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement