Xander De Rycke en Nicholas in De Biekorf

xander de rycke

De Biekorf verwelkomt dit jaar met Xander De Rycke (21 februari) en Nicholas (5 juni) twee topacts. Xander De Rycke komt zijn nieuwe zaalshow ‘Bekend & bescheiden’ try-outen in Lebbeke. Haast je voor deze voorstelling, want tickets vliegen de deur uit.

Televisiegoochelaar Nicholas staat na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’ met de volledig nieuwe voorstelling ‘Decipiatur’ op de planken van De Biekorf. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas. Groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Reserveren aan het loket of via 052 46 82 79.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement