Zoek

Xander De Rycke en Nicholas in De Biekorf

xander de rycke

De Biekorf verwelkomt dit jaar met Xander De Rycke (21 februari) en Nicholas (5 juni) twee topacts. Xander De Rycke komt zijn nieuwe zaalshow ‘Bekend & bescheiden’ try-outen in Lebbeke. Haast je voor deze voorstelling, want tickets vliegen de deur uit.

Televisiegoochelaar Nicholas staat na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’ met de volledig nieuwe voorstelling ‘Decipiatur’ op de planken van De Biekorf. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas. Groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Reserveren aan het loket of via 052 46 82 79.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van