Search

Janez Detd. speelt uitverkocht concert in Brielpoort Deinze

janez detd

janez detd

Janez Detd. geeft op 7 maart een concert in Brielpoort Deinze. Het is het eerste concert na het reünieconcert in 2015. De band viert daarmee zijn 25ste verjaardag. En omdat Janez Detd. nooit voor een stunt verlegen zat, pakt men ook deze keer stevig uit. Eén van de bezoekers verlaat de zaal namelijk met een goudklomp ter waarde van 25.000!

“De binding tussen band en fans was altijd al erg nauw en de band wil graag iets terug geven. Veel meer dan een reünieshow. Veel meer dan zomaar een klein presentje of een gebaar. De band zal een ‘gouden jubileum concert’ spelen met 25 nummers; één nummer voor elk jaar”, aldus de organisator.

Janez Detd. concert twee maanden op voorhand uitverkocht

Op 9 januari meldde de band dat het concert in Deinze is uitverkocht en dat een wachtlijst werd geopend. “De show is helemaal uitverkocht. Bedankt aan allen die een ticket kochten! We promise: it’s gonna be a night to remember”, klinkt het op Facebook.

De fans van Janez Detd. waren al meteen bij de aankondiging razend enthousiast. Het is dus geen verrassing dat alle beschikbare ticket twee maanden voor het concert al de deur uit zijn. “It’s been a crazy ride so far! We zijn overdonderd en overweldigd door al jullie toffe reacties. Het doet ons enorm veel plezier om te zien hoe iedereen plannen maakt om naar de show te komen. Best fans e-v-e-r! We keep saying it”, reageerde de band toen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van