Janez Detd speelt éénmalig reünieconcert

janez detd

janez detd
Dendermonde/Gent – Op de Facebookpagina ‘Bij 3.000 likes speelt Jane’s Detd. een reünieshow’ werd vandaag bekendgemaakt dat de Dendermondse band op vrijdag 10 april een concert speelt in de Gentse Vooruit.

“Eerst en vooral dank voor jullie sympathie. Het doet ons heel veel plezier dat we nog niet uit het hart zijn. Jawel: we geven gevolg aan jullie vraag en we zullen een éénmalige jubileum show spelen ter gelegenheid van 20 jaar Janez Detd. Heel veel nummers zullen in de originele bezetting worden gespeeld. Songs uit alle albums en vrijwel alle singles zullen de revue passeren. Wanna join the party? Koop dan vandaag nog je ticket want: vol is vol”, klinkt het.

Lees op Wikipedia het volledige verhaal van Janez Detd.

Update! Het concert is intussen uitverkocht. “Het concert van Janez Detd is alleen al door de manier van communiceren een unicum. Op vraag van een fan van het eerste uur werd eenFacebookgroep opgericht om, indien 3000 likes worden verzameld, een eenmalig concert te spelen. In de loop van vorige week werd dit aantal overschreden en afgelopen maandag startte de ticketverkoop voor dit concert. Alle communicatie gebeurde via 1 bericht op 1 Facebookpagina. En op 3 dagen tijd mogen we al het bordje SOLD OUT uithangen. Chapeau!”Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord