Dansgroep Nele annuleert jaarlijks gala

dansgroep nele uit grembergen

Het jaarlijks dansgala van Dansgroep Nele uit Grembergen gaat niet door. Het evenement was gepland op 10, 11 en 12 april.

“We hebben met veel spijt in het hart beslist om met onmiddellijke ingang alle lessen te schrappen. Dit zeker tot de Paasvakantie”, aldus Raf Casier van de dansgroep.

“Als gevolg hiervan hebben we ook geen andere keuze dan ons jaarlijks gala van 10, 11 en 12 april eveneens te annuleren. Het is voor de eerste keer in de meer dan 60 jaar dat Dansgroep Nele bestaat, dat een dergelijke beslissing moet genomen worden. Het was voor ons als bestuur dan ook moeilijk om deze knoop definitief door te hakken. Maar we zijn er van overtuigd dat deze beslissing de enige juiste is. De gezondheid van onze dansers, choreografen en andere medewerkers is voor ons immers prioritair.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond