Dansgroep Nele annuleert jaarlijks gala

dansgroep nele uit grembergen

Het jaarlijks dansgala van Dansgroep Nele uit Grembergen gaat niet door. Het evenement was gepland op 10, 11 en 12 april.

“We hebben met veel spijt in het hart beslist om met onmiddellijke ingang alle lessen te schrappen. Dit zeker tot de Paasvakantie”, aldus Raf Casier van de dansgroep.

“Als gevolg hiervan hebben we ook geen andere keuze dan ons jaarlijks gala van 10, 11 en 12 april eveneens te annuleren. Het is voor de eerste keer in de meer dan 60 jaar dat Dansgroep Nele bestaat, dat een dergelijke beslissing moet genomen worden. Het was voor ons als bestuur dan ook moeilijk om deze knoop definitief door te hakken. Maar we zijn er van overtuigd dat deze beslissing de enige juiste is. De gezondheid van onze dansers, choreografen en andere medewerkers is voor ons immers prioritair.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven