TROS FM lanceert radio voor en door mensen thuis

TROS FM pakt vanaf zaterdag 21 maart uit met het radioprogramma ‘Het Thuisfront’.

“Een programma voor en door mensen, van en voor thuis, als muzikaal front tegen de verveling en vooral tegen het Corona virus”, aldus Dany Van Steen van TROS FM. “Met ‘Het Thuisfront’ maken onze medewerkers radio van thuis en presenteren ze dagelijks de sound van TROS FM, met extra gerichte informatie uit onze regio en ieder uur een up to date nationaal nieuwsbulletin.”

Dany Van Steen: “Normaal doen we geen verzoekjes, maar in deze tijden maken we graag al eens een uitzondering. Zo kan jij meehelpen bouwen aan onze sound en iemand de groeten doen via de radio moet ook kunnen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement