Zoek

Graziella Boelaert: “Zorg voor gezonde lucht in huis”

Graziella Boelaert

Graziella Boelaert in Grembergen laat weten “dat we nog steeds genoodzaakt zijn om de praktijk te sluiten en dit tot we groen licht krijgen van de overheid”. Je kan bij Graziella Boelaert onder meer terecht voor medische pedicure, voetreflexologie en gelish natuurlijke verzorgingsproducten.

“Normaal rond deze tijd lanceren we onze promoties om ons lieve lijf en en onze voeten lente en zomer proof te maken. Aangezien dit nu niet mogelijk is wil ik jullie heel graag een andere promo voorstellen, eentje die zorgt voor gezelligheid en vooral een gezonde lucht in huis. Het huis waar jullie momenteel, door omstandigheden, enorm veel aanwezig zijn”, aldus Graziella.

“Zorg in deze tijden niet alleen voor je gezondheid door regelmatig je handen te wassen en jezelf te beschermen. Zorg ook voor een zuivere lucht in je huis en rond jou en je gezin! Hoe doe je dit? Zet minstens een half uur per dag je raam open. Verdamp onze davos kuurolie. Deze is op basis van grove luchtzuiverend den olie, eucalyptusolie en akker- en pepermuntolie.”

“Deze Empire aromaverstuiver met sfeerlicht zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht.”

Bestellen bij Graziella kan telefonisch 0479 96 73 61 of via e-mail graziella.boelaert@telenet.be.

Graziella Boelaert, Grootzand 7A in Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van