Participatietraject rond Oude Vest uitgesteld

“De Oude Vest zal omgetoverd worden tot een aangename winkel-, wandel- en woonstraat. Om deze remake te realiseren, kiest de stad voor een inspraaktraject. Zowel bewoners, bezoekers als handelaars kunnen daarbij hun inbreng doen. En nadien de vruchten ervan plukken”, aldus schepen Leen Dierick.

De coronacrisis zorgt er evenwel voor dat het participatietraject naar later wordt verschoven. De eerste participatieweek vindt plaats in september. De tweede in december en de derde in maart 2021. De stad duidt het participatiebureau en de ontwerper deze zomer aan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond