Participatietraject rond Oude Vest uitgesteld

“De Oude Vest zal omgetoverd worden tot een aangename winkel-, wandel- en woonstraat. Om deze remake te realiseren, kiest de stad voor een inspraaktraject. Zowel bewoners, bezoekers als handelaars kunnen daarbij hun inbreng doen. En nadien de vruchten ervan plukken”, aldus schepen Leen Dierick.

De coronacrisis zorgt er evenwel voor dat het participatietraject naar later wordt verschoven. De eerste participatieweek vindt plaats in september. De tweede in december en de derde in maart 2021. De stad duidt het participatiebureau en de ontwerper deze zomer aan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement