Participatietraject rond Oude Vest uitgesteld

“De Oude Vest zal omgetoverd worden tot een aangename winkel-, wandel- en woonstraat. Om deze remake te realiseren, kiest de stad voor een inspraaktraject. Zowel bewoners, bezoekers als handelaars kunnen daarbij hun inbreng doen. En nadien de vruchten ervan plukken”, aldus schepen Leen Dierick.

De coronacrisis zorgt er evenwel voor dat het participatietraject naar later wordt verschoven. De eerste participatieweek vindt plaats in september. De tweede in december en de derde in maart 2021. De stad duidt het participatiebureau en de ontwerper deze zomer aan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven