Zoek

Participatietraject rond Oude Vest uitgesteld

“De Oude Vest zal omgetoverd worden tot een aangename winkel-, wandel- en woonstraat. Om deze remake te realiseren, kiest de stad voor een inspraaktraject. Zowel bewoners, bezoekers als handelaars kunnen daarbij hun inbreng doen. En nadien de vruchten ervan plukken”, aldus schepen Leen Dierick.

De coronacrisis zorgt er evenwel voor dat het participatietraject naar later wordt verschoven. De eerste participatieweek vindt plaats in september. De tweede in december en de derde in maart 2021. De stad duidt het participatiebureau en de ontwerper deze zomer aan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van