Search

Dendermondse sportclubs krijgen groen licht voor heropstart werking

Sinds 18 mei mogen sportclubs onder voorwaarden opnieuw trainingen en lessen in openlucht organiseren.

“Om de veiligheid te garanderen, moest elke Dendermondse sportclub die op korte termijn opnieuw wou opstarten, een plan van aanpak uitwerken. Op basis daarvan werkte de sportdienst een optimale verdeling van de beschikbare infrastructuur uit”, meldt het stadsbestuur.

“Een veertigtal clubs en verenigingen gingen al enthousiast aan de slag met de richtlijnen. Ze dienden een dossier in bij de sportdienst. Woensdag 20 mei werd elk plan voorgelegd aan de veiligheidscel ter goedkeuring. Behoudens enkele opmerkingen kregen de meeste clubs groen licht om hun werking opnieuw op te starten.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van