Dendermondse sportclubs krijgen groen licht voor heropstart werking

Sinds 18 mei mogen sportclubs onder voorwaarden opnieuw trainingen en lessen in openlucht organiseren.

“Om de veiligheid te garanderen, moest elke Dendermondse sportclub die op korte termijn opnieuw wou opstarten, een plan van aanpak uitwerken. Op basis daarvan werkte de sportdienst een optimale verdeling van de beschikbare infrastructuur uit”, meldt het stadsbestuur.

“Een veertigtal clubs en verenigingen gingen al enthousiast aan de slag met de richtlijnen. Ze dienden een dossier in bij de sportdienst. Woensdag 20 mei werd elk plan voorgelegd aan de veiligheidscel ter goedkeuring. Behoudens enkele opmerkingen kregen de meeste clubs groen licht om hun werking opnieuw op te starten.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond