“Schoolsportproject van GO! Talent komt niet in het gedrang”

Walter Deygers

De deadline voor de realisatie van het schoolsportproject van het gemeenschapsonderwijs GO! Talent in Dendermonde wordt door Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) verlengt met een jaar.

“Ook sportend Vlaanderen heeft hard te lijden onder de coronacrisis”, zegt Ben Weyts. “Vele infrastructuurprojecten hebben hierdoor ook vertraging opgelopen. Maar zij zullen hun subsidie behouden en krijgen één jaar uitstel om het geplande project te realiseren. We hopen hiermee elkeen een positief perspectief te bieden.”
 
Gemeenteraadslid Walter Deygers (N-VA): “Bijgevolg komt ook de verdere realisatie van het lopende sportinfrastructuurproject van GO! Talent niet in het gedrang en zal de subsidie dus kunnen behouden worden. We zijn alvast blij dat de Vlaamse Regering ook blijft denken aan de lokale problematieken ten gevolge van deze coronacrisis.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven