“Schoolsportproject van GO! Talent komt niet in het gedrang”

Walter Deygers

De deadline voor de realisatie van het schoolsportproject van het gemeenschapsonderwijs GO! Talent in Dendermonde wordt door Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) verlengt met een jaar.

“Ook sportend Vlaanderen heeft hard te lijden onder de coronacrisis”, zegt Ben Weyts. “Vele infrastructuurprojecten hebben hierdoor ook vertraging opgelopen. Maar zij zullen hun subsidie behouden en krijgen één jaar uitstel om het geplande project te realiseren. We hopen hiermee elkeen een positief perspectief te bieden.”
 
Gemeenteraadslid Walter Deygers (N-VA): “Bijgevolg komt ook de verdere realisatie van het lopende sportinfrastructuurproject van GO! Talent niet in het gedrang en zal de subsidie dus kunnen behouden worden. We zijn alvast blij dat de Vlaamse Regering ook blijft denken aan de lokale problematieken ten gevolge van deze coronacrisis.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond