Search

Opnieuw Blokspots voor studenten in Dendermonde

blokspots in dendermonde

We zitten in volle examenperiode en betekent dat ook in Dendermonde opnieuw verschillende blokspots beschikbaar zijn voor studerende jongeren. Het initiatief komt van de sport- en jeugddienst van de stad, jeugdhuis Zenith, de Bib en cultuurcentrum Belgica. In totaal kunnen deze maand 75 studenten op verschillende locaties in de stad terecht om te studeren. Omwille van corona gelden er speciale regels en afspraken.

Meer informatie via dendermonde.bibliotheek.be/blokspots.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van