Carrefour Express Donckstraat opnieuw open

carrefour express dendermonde

carrefour express dendermonde

De buurtwinkel Carrefour Express Dendermonde aan de Donckstraat 1 opende opnieuw de deuren. De winkel volgt het laatste winkelconcept van Carrefour Express. Er werd een aangenaam kader gecreëerd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment is breed en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Sneller en aangenamer winkelen

De Carrefour Express onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. De gezellige verlichting, de zachte kleuren en de vrijgemaakte ramen zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Dankzij de lage meubels heeft de klant bovendien een overzicht over de volledige winkel.

Vernieuwd assortiment

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een bijzondere aandacht voor Bio-producten. De klant vindt er onder meer ook noten in bulk.

De vernieuwde Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten zoals de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond