Buen Gusto open op zondag 4 oktober

Buen Gusto, de speciaalzaak voor Spaanse delicatessen en wijn, is naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ ook open op zondag 4 oktober van 14 tot 18 uur. “Tijdens het weekend van de klant trakteren we onze klanten op een leuke attentie en zijn we bovendien een dag extra open”, klinkt het bij Buen Gusto.

Buen Gusto kondig ook nieuwe ‘Tasting Days’ aan. “De verhuis van ons hoofdkantoor en magazijn naar Opwijk nadert met rasse schreden, we zitten in de laatste fase van de bouwwerken en beginnen al te dromen van de eerste Buen Gusto Tasting Days in ons nieuw magazijn. Een concrete datum voor onze najaarsdegustatie hebben we momenteel nog niet, maar we laten jullie de juiste data in de loop van de komende weken zeker weten!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond