Buen Gusto open op zondag 4 oktober

Buen Gusto, de speciaalzaak voor Spaanse delicatessen en wijn, is naar aanleiding van het ‘Weekend van de Klant’ ook open op zondag 4 oktober van 14 tot 18 uur. “Tijdens het weekend van de klant trakteren we onze klanten op een leuke attentie en zijn we bovendien een dag extra open”, klinkt het bij Buen Gusto.

Buen Gusto kondig ook nieuwe ‘Tasting Days’ aan. “De verhuis van ons hoofdkantoor en magazijn naar Opwijk nadert met rasse schreden, we zitten in de laatste fase van de bouwwerken en beginnen al te dromen van de eerste Buen Gusto Tasting Days in ons nieuw magazijn. Een concrete datum voor onze najaarsdegustatie hebben we momenteel nog niet, maar we laten jullie de juiste data in de loop van de komende weken zeker weten!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement