Onzekere toekomst voor Wibra Dendermonde

wibra dendermonde

Wibra België zit in slechte financiële papieren. Het bedrijf heeft daarom een plan klaar om met een 36 van zijn 81 winkels een doorstart te maken. De oorzaak van de tegenvallende cijfers is volgens Wibra België te wijten aan de coronacrisis. Wibra Dendermonde aan de Vlasmarkt lijkt alvast niet weerhouden. Het filiaal gaat dus wellicht dicht als de Gentse ondernemingsrechtbank het relanceplan aanvaard. De definitieve uitspraak volgt op 5 oktober. Als het plan door de rechtbank wordt afgewezen, betekent waarschijnlijk het failliet van de volledige keten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond